EndlessLove
Pengubahsuaian blog :)
Monday, 2 July 2012 [ 1 ]
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

Assalamualikum ..syukur ke hadrat ilahi kita semue masih bernafas pada hari nie .. hari nie , setelah lama aini menyepi ..akhirnya muncul juga satu entry ..untuk pengetahuan semue .. khamis lepas adalah hari terbuka disekolah aini ..mak yang datang amik .. alhamdulilah cikgu tak cakap banyak dengan mak ..and baru baru nie adik aini kene gantung sekolah .. taktau lah ape yang dia buat ..pening kepale aini dibuatnya .. yelahh , die kene gantung aini yang kene marah dengan abah ..alhamdulilah , hari nie die dah naik sekolahh .. jangan sampai ade masalah lagi dah lahh kann .. so , semue mesti nak tau kan aini punye keputusan peperiksaan berape .. sooo .. disini aini sertekan keputusan aini yang gilang gemilangg tuhh ..
Nasib baik mak okeyy .. die cume tepuk tepuk aini jea .. takde lah sampai marah marahh ..so .. kepada yang sebelum nie jenguk blog aini , mesti namapk perubahan nya kann .. disini aini nak cite pasal header and background ..
Doodles mesti semue tau dari mane kan .. semestinya dari http://www.fizgraphic.com/ .then huruf aini guna Mtf Kim . edit with adobe and photoscape ..
For background , aini amik dari freebiess ..Freebies Nabila Medan :)

For all yang berminat nak edit blog for free .. sila inbox aini di facebook okeyy .. not facebook page ..tawaran dibuka selame 5 hari :)

Labels: ,


Older Post | Newer Post