EndlessLove
Tutorial How to hide your other blog .
Tuesday, 20 December 2011 [ 0 ]
Olla .assalamualaikum dan selamat sejahtera .today .im gonna tell you hoe to hide your other blog from everybody .korang mesti ada blog privatekan .yang taknak semue orang tengok everybody need privasi sayang .tapi .anda mesti pelik kenape ade seseorang yang tau pasal blog privasi anda tuh .tau kah anda bahawa seseorang boleh tgk blog anda diAbout me anda .tak caye ? try tgk pic bawah nie .
see ? about me sentiase menunjukkan kesemue blog korang yang same email dengan blog unprivate korang ..try tgk tuh .aini ade 3 blog ker ? OMA .takde sape tau kan ? memang lah taktau sebab blog yang atas sekali tuh aini tak gune untuk menulis .hanye untuk membuat templates .so .acane nak bia orang lain taktau yang aini ade 3 blog ? senang jeh ..tgk tutorial bawah nie ..
Dashboard > View Profile > Edit Profile > Show my blogs .
Perhatian .hanya untuk orang yang banyak blog dan inginkan privasi .
lepas korang tekan .nanti die kelua macam pic bawah nie .
Untick mane mane yang korang tak suke .lepas tuh Save !
Aini Untick yang first tuh .sebab taknak korang tgk betapa hodoh and tak awesomenue blog tuh .lepas korang save .dekat profile korang takan keluar dah blog tuh .
Okey done ! ade sapesape yang tak minat dengan blog nie ?

Older Post | Newer Post