EndlessLove
a sweet entry from my sista :)
Sunday, 11 December 2011 [ 1 ]
awesome !!bagun bagun tido jeh terus bukak lappy ..online ..ramai yang taktau bahawa semalam adalah birthday aqu ..sebab aqu tak sempat nak update entry ape ape ..kalau nak bace entry jiwang .korang leh try usha blog aqu yang lagi satu nie ConfecionOfALilGirl .blog nie silent .takde langsung lagu ..agak berat kot . erk ?berat ker ?tak pon kot ..lepas dicheck .size die baru 29.42 .amik mase 12 saat jeh untuk load .see ..sangatsangat ringan //so .tak perlu lah nak complain kat aqu yang korang malas nak usha blog tuh sebab berat ..kalau taknak masuk .tak payah lah masuk ..kan ?

okey lah ..terlari dari tajuk ..banyak lak tuh ..semalam senanye sepupu aqu kawin .die dah nikah mase 20.11 mase tuh .tapi kawin gantung ..sebab nye ? konon nak buad besar besaran .bia nampak macam awesome ..haha .nanti dah abis entry .aqu upload gmbar abang sepupu aqu yang baru tuh .yang tak awesome tuh .okeyy lahh ..aqu tulis nie pon senanye nak gtau yang adeq aqu ade tulis satu entry pasal aqu ..kalau korang tgk .memang lah korang akan cakap die bukan adeq aqu .tapi hakikatnye .die lah satusatu nya adeq aqu yang comel lagi cute dari aqu ..haha ..tak caye ? meh korang terjah gambar gambar dari blog si amoi comel nie ..
tengok lah perbezaan muke kiteorang ..blog die sangatsangat lah simple .manakala blog aqu nie sangatsangatlah semak plus menyemak ..okey lah ..try usha sendiri blog die kat sini > EiraamoiEira <



love

Labels:


Older Post | Newer Post