EndlessLove
Segmen saya nak blog awesome yang ramai follower !
Saturday, 24 December 2011 [ 2 ]
Blog korang malap ? sunyi ? tak terurus ? tak pandai edit ? come and join my segmen .sempena entry aku yang ke 101 .aku nak buad segmen . segmen nie hanye untuk orang yang nak edit blog tapi malas tuh .aku edit free jeh bagi korang ..and plus .aku tolong UPkan blog korang .aku akan pilih 3 blog yang sangatsangat tak cantik dan aku akan jadikan blog tuh as heaven mengikut jantina dan pilihan warna .kepada yang aku tak pilih tuh .blog korang akan aku review satu satu untuk banyakan follower .
Syrat-syarat :-
# follow kalau sudi .kalau tak sudi .tak payah follow .
# tak payah tag sapesape kalau taknak .
# buat satu entry pasal segmen nie dan tajuk haruslah "Segmen saya nak blog awesome yang ramai follower !" .amik banner segmen nie .gune code yang aini bagi dekat bawah nie .
<a href="http://bilasicomelmenaip.blogspot.com/2011/12/segmen-saya-nak-blog-awesome-yang-ramai.html"><img border="0" src="http://3.bp.blogspot.com/-9O4RyRr9pu0/TvakGqRC0oI/AAAAAAAAADs/HWNURNL43G0/s1600/segmen-love.png" /></a></div>
# tinggalkan links entry beserta facebook korang dekat bawah comments entry nie .
Hadiah seperti yang dinyatakan :-
3 blog bertuah akan diEditkan blog secare free dan diUP kan blog die oleh aini .
kepada yang tak menang ,aini akan bagi freebies classic templates atau denim atau minima kat korang .dan blog korang akan diReview ;)
Tarikh tutup :- 30.11.2011
Segmen akan dibatalkan sekiranya penyertaan kuramg daripada 5 .

Labels:


Older Post | Newer Post