EndlessLove
Kenape !!
Wednesday, 14 December 2011 [ 1 ]
Mesti korang semue suke blogwalkingkan ? dan kadangkadang tuh korang rase sakit hati bila termasuk blog yang korang langsung tak minat design die ..persoalannya adalah perlu tak kite tegur die pasal blog die ?  perlu tak kita cakap dengan die yang blog die berat dan sangat tak awesome ?

Jawapannya semestinya perlu ! bagi yang peramah lah .. tak semue yang boleh paham ape yang kita cube sampaikan ..tak semue yang boleh terime ape yang orang cakap ..thats why sesetengah blog yang kita masuk still letak lagu yang tak boleh pause .still tak letak follower widget .still penuh dengan iklan and still sombong .

Memang lah blog tuh hak persendirian kan . tapi mesti nak ade follower .kalau takde .memang tak syok lah berblogging nie ..jadi .kalau dah terjerumus dalam dunie blogging nie .kita haruslah ubah perangai yang tak suke ditegur kepada mengharapkan orang menegur ..

Jngan sombong ! tips penting yang perlu diingat .janganlah sombong dalam dunie blogging nie ..kalau tak paham ,tanye lah ..blogger blogger lain tak marah kalau anda nak tanye dan kami semue sedie membantu anda .dan yang pasal menegur tuh ..try lah kite tegur die .tegur baikbaik .jangan lah tetibe naik angin sebab blog die berat atau tak ..try cakap baikbaik .kalau die nak terime .alhamdulilah lah ..kalau die taknak terime .just biakan jeh ..satu hari nanti .die sendiri akan sedar tentang kekurangan tuh ..

Okey lah .just nak cakap ..blog aini macam sakai ker ? ade apeape masalah pasal blog nie ? sila lah tegur .aini tak makan orang :)


love

Labels:


Older Post | Newer Post