EndlessLove
I'm tired .
Sunday, 4 December 2011 [ 0 ]
I'm tired ..really tired ..bagun jeh dah pukul bape ..tuh untung abang text ..kalau die tak text .memang aqu tak bagun selagi mak tak kejut  ..bagun jeh teros online .then ade orang ajak webcamee ..layan die jap ..lepas webcame dengan die .webcame dengan orang lain pulak ,,sambil webcame dengan die sambil edit blog orang ..oleh kerane pemilik blog lelaki and aqu nie perempuan .tatse kiteorang tak same and takkan same ..aqu amik mase yang lame nak edit ..kalau perempuan ,memang senang jeh ,and mase pon sekejap ..seriusly aqu penat ..duduk jeh lagi tadi .takde bagun .breakfast pon tadi depan lappy ..makan dengan kucing kesayangan aqu ..die sibuk dok minta .aqu bagi jeh .and kire satu makanan untuk due orang .kalau die jumpe durian .lagilah jadi giler ..tak paham aqu dengan perangai die..ape nak jadi dengan kucing aqu yang sorang nie ..

And now .i'm really tired ..i wanna rest ..enough for today ..gtg dear ..and kepade sape sape nak follow aqu .tolong letak widget follower dengan blog korang sebab senang untuk aqu follow balik ..have a nice day .baii .assalamualaikum ..

Labels:


Older Post | Newer Post