EndlessLove
Hadiah yang paling bermakne :)
Monday, 19 December 2011 [ 0 ]
Notes untuk eira :- Jangan bace kuatkuat entry nie .Jangan cakap dengan sapesape ..Jangan terjerit jerit .buad macam takde pape sampai mak bagitau  .just sabar okey .!
بسم الله الرحمن الرحيم
Alhamdulilah .syukur nikmat .mesti korang pelikan kenape tibe tibe aini tulis post pasal Hadiah yang paling bermakna nie .takpe .aini akan cite satu satu ..and dari awal cite nie mesti korang dapat agak ..

Tadi pagi .pukul 7 lebih mak dah kejut .mak suruh teman die pergi klinik .aini agak pelik lah .sebab dia cakap semalam .dia nak pergi farmasi jeh .and sorang diri pulak tuh ..aini tanye nak pergi mane .dia suruh ikot jeh ..aini pon ikot lah ..sampai jeh .terus masuk klinik .dia ngadu pening kepala . okey .aini cakap dengan dia "Mak ,mak ngandungkan ?kenape tak gune pregnent test jeh ?" dia cakap "Abah suruh pergi check .mengandung ? takde lah kak .tak baik mengharap .." aini tak puas hati .aini tetap cakap die mengandung ..

Dia dah berdebar debar dah ..and plus .orang pertama yang masuk boleh lambat lak .dah nak dekat sejam .mak kat situ dah mabuk . aini suruh sabar .aini cakap dia ngandung .dia tetap menafikan .okey takpe .aini cakap lagi .kalau dia ngandung ,dia kena bagi topup rm10 .dia pon setuju lah .sebab dia memang yakin yang dia tak ngandung .bila turn dia .doctor nak chech air kencing .hm .lama jugak tunggu .tuh pon sebab orang yang selepas dia tuh lambat ..dah sampai dia  masuk .dia keluar jeh .die senyum ..terus duduk sebelah aini .alhamdulilah  .aini nampak dia senyum ..dia cakap yea ..mase tuh .,aini terus text my dad and my hubby .serius happy ..

Sebelum tuh .aini ada buad dia risau .aini cakap kalau perempuan umo lebih dari 40 lebih myb kandungan masalah .dia dah cuak .mase dia masuk kali kedua tuh dia tanya doctor .doctor cakap yang memang takde apeape .alhamdulilah lah ..

Aini harap yang korang boleh tolong doakan supaya kandungan tuh takde masalah .and really hope tak jadi macam dulu .and i guess the baby is baby boy ;) tolong doakan okey .

Labels:


Older Post | Newer Post