EndlessLove
Contest Trafik Free
Saturday, 3 December 2011 [ 0 ]
Owner cakap .tak payah buad entry panjangpanjang and kalau nak buad .jangan kutuk kutuk die .so sekarang aini nak buad entry pendek dan sangatsangat tidak mengutuk ..

Lepas tengok entry entry yang lepas ..aini dapati yang blog die nie aini penah masuk ..mase tuh blog die warne putih and simple giler kalau tak salah lah ..tapi sekarang ..pehh ..begitu comel dan meletop die punyer blog ..tak tau ape die punyer rahsie ..blog aini pon followers tak sebanyak die ..padahal blog die baru 2 bulan kot ..blog aini dah 3 dah nie pon blog ke bape ratus tah ..sumpah aini salute sama brother nie ..blog nie banyak informasi yang santai santai belake .and aini sangatsangat minat dengan post terbahru die yang pasal ustaz tuh .memang terbaikk lahh ..walauapepon .happy blogging and hope blog die terus famous dan mengalahkan blogblog otai lain ..kahkahkahkah#ketawe kejam --' .

Kalau ta pues hati pasal entry nie .boleh lah tengok entry sebelum entry nie iaitu > Review Blog #1 < .pasal blog yang same jugak .special due entry :D

Labels:


Older Post | Newer Post