EndlessLove
Can i complain ?
Monday, 12 December 2011 [ 0 ]
Gua sedang hangat :D ,entry agak kurang ajar :D .ade sapesape terase :D and btw .entry nie ditulis pada waktu malam .dan publish pada keesokkan harinye :D myb gua sedang tido mase entry nie dipublish :D .
Can i complain ? hmm ..nak complain pasal ape ? mesti lah pasal blog orang lain kan ..lagi lagi blog yang buad contest atau ga . okey .meh sini rapat rapat dan lekatkan kepale anda di lappy atau pc anda ..pastikan anda memerhatikan ape yang cube disampaikan walaupun dalam warna warni .haha ..awesome tak warna warna dalam entri nie ? 

Mesti korang tertanye tanyekan aqu nak complain pasal bende jadah ape sampai kene tulis dalam warna warni sebab sebelumnye aqu dah cakap jangan tulis entry yang warna warni dekat entry dalam entry how to kawaiikan blog .hmm .secara sainstifiknye .aqu disini hanye untuk complain tentang beberapa perkara tanpa membuat ulasan yang panjang lagi memboringkan ..

Can i complain about :-
  • Letak lah follower widget ..maksud follower widget yang aqu cakap nie bukan yang button follow yang terapung ataupun button follower yang terletak dekat ayat .lagilagi blog yang buad contest atau ga .sebab aqu nak tegaskan disini bahawa blogger yang dah follow lebih dari 300 follower hanye boleh follow blog orang melalui widget 'join this site' yang blog sediekan ataupun google friend connect .kalau tak paham ape tuh widget join this site .try tgk sidebar aqu .yang taggie tuh .ade widget follower kan ? tuh lah bende jadah yang aqu cakap kan merepekan sampai panjang bende nie .
  • Tolonglah jangan letak lagu yang tak boleh pause !kenape aqu mesti merepek pasal bende nie malam malam ?sebab aqu sakit hati lah ..setiap kali masuk blog newbie .mesti ade jeh lagu dieorang .plus .tak leh pause ..dah lah blog berat .then lagu die sangatsangat memekak ..macam mane lah die boleh tahan dengan blog die tuh ..dan macam mane lah orang lain leh tahan dengan blog die tuh ..aishh ..yang kau sibuk kenape minah ! ehh ..aqu nie sebagai warga blogger ade hak jugak kan untuk menegur ?
  • Tolonglah jangan curi hak orang dan mengaku sebagai hak persendirian korang . ade ker orang buad macam nie ?  aiseyman ,mesti lah ade wahai giboy(girl&boy) .kalau takde .kenape blogger blogger lain harus memekak pasal harte persendirian mereke dicuri .kalau yang tak kesah tuh lain cerite ..kepada yang kisah tuh .cube korang bayangkan .hak dalam blog korang kene amik dengan seseorang nie then die ngaku ngaku die punyer plus die siap marahmarah korang sebab die cakap korang yang curi dari blog die .ehh ..ade ker orang buad macam tuh ?asal kejam nye die ? hm .taktau lah .tapi kalau ade tuh .tolonglah hormat orang .kalau betul nak copy ..comments sikit dekat entry tuh ataupun email kat orang tuh minta izin .insyaAllah die bagi kalau cakap baik baik ..jangan lah amik then buad bodoe jeh .macam tak bersalah .
Ehh bodoe .boring lah baca bende yang kau tulis nie ! Beri perhatian key ..bace sampai abis .sebab aqu tengah angin nie !

  • Tolonglah kemaskan sidebar dan hanya meletakkan bende yang penting sahaja . aqu tau yang korang nie rambang mate bila masuk blog orang then nampak bende intresting and cute miut tuhh ..tapi korang haruslah mengerti ..satu blog tak boleh bak tampung begitu banyak barang dan jangan pulak korang buad blog lain sebab nak letak barang tuh kat dalam blog ..just fikir perasaan orang lain yang harus menampung dan menunggu lame lame untuk masuk ke blog korang tuh ..tak kesian ?dah benci dengan visitor ?kalau benci .privatekan blog korang tuh untuk korang sorang jeh keyy ..takde sape nak kacau .
  • Tolonglah jangan sumbat terlalu banyak iklan dan widget dekat dalam blog . yang nie taknak ulas banyakbanyak .harapharap korang paham kan lah ayat aqu yang atas nie sebab terlalu penat menaip ..
Okey lah .aqu pon dah penat memarah macam orang takde maruah :D .haha ..enjoy the entry babe ! its 2.50 now .i wanna sleep ..this entry will be publish tomorrow by it self or i'll be publish it by myself :D

love

Labels:


Older Post | Newer Post