EndlessLove
Air mata lelaki :)
Tuesday, 20 December 2011 [ 0 ]
Air mata lelaki .lelaki adalah insan yang sangat sangat egois .sape kat sini yang cakap die tak egois  ? ce komen sikit .. seperti yang semue tau ..sangatsangat susah untuk lelaki menangis kerana sesuatu atau seseorangkan ?mesti korang pelik ape kejadah aku tulis pasal air mata lelaki ..sebenar dan sejujurnya tadi mase aku hello hello dekat facebook .ade seseorang nie tulis pasal die menangis .dan orang tuh adalah lelaki  . wtf ! lelaki menangis ! jatuh maruah uhhh ! .

Orangorang cakap .lelaki menangis tak gentel ? eh .yeeker ?lol babe .lelaki tuh manusia jugak .so kalau dieorang nangis pon its not a big deal lah .tak perlu nak menghine dan tak perlu nak pelik .lelaki menangis bukan bermaksud yang lelaki tuh lemah and tak boleh dibuat suami atau teman hidup .tapi .lelaki yang menangis adalah lelaki yang memahami .

Walaupun ego lelaki kuat .tapi kalau die boleh menangis hanya kerana orang yang dia sayangi ,that means die juga manusia biase yang mempunyai hati dan perasaan .jangan pelik bile seseorang lelaki sedang menangis di depan anda .die cume memerlukan seseorang disisi die .macam anda jugak .just be there for him when he sad :) and please .jangan lah cakap lelaki yang menangis tuh lelaki ngade ngade ,lelaki tuh menangis sebab saje jeh .die bukan menangis betul betul .hell no dear ,tak semue lelaki macam tuh .ade yang menangis kerana something .tapi kite taktau .just dont make fun of him if he cries .he just a person .

Anda Mungkin meminati :-
What is New Year Eve ?
Create, design and customize your website
Sape tuh Peter Schreyer ? Asal aku tak kenal die ? Damn!
Saya gemok --'
Ipad 2 tuh ape ?

Labels:


Older Post | Newer Post