EndlessLove
Ade sapesape tau tak ape kegunaan Follower Widget ?
Saturday, 17 December 2011 [ 1 ]
To all my fellow friends and follower ..korang tau tak ape kegunaan Follower Widget ?#mestilah tau .tempat untuk follow blog .kan ? Jyeahh .anda sangatsangat pandai ..tapi anda tau tak yang Follower Widget nie penting ? #Erk .kan dah ade button follow kat situh .tekan jeh  lah .ape susah ..Follower widget nie semak tau . Hm .sahsah anda taktau dan tak paham ape kegunaan follwer widget nie .

Okey lah ..hari nie .buat kali keseribu dan beribu .aqu nak nyatakan ape kegunaan Follower Widget nie .bagi yang dah follow lebih dari 300 blog*macam aqu mesti akan tercari cari Follower widget nie .#sebab nye ? sebab dieorang taknak kene marah cause tak follow blog orang tuh ..#ehh .blog kite kan dah ade button follow .die yang sombong taknak follow . Hm , wahai sayang ,kami sangatsangat tak boleh follow kalau anda tak letak Follower Widget .

And please jangan marah ,jangan naik angin ,jangan nak hentam orang kalau anda sendiri tak letak Follower Widget dekat blog ..kami sangatsangat tak terime alasan yang anda berikan seperti "#Eh .button follow tuh banyak .terapung .tak terapung .nak ape lagi ? #Lahaiii .saya gune blogskins lah .lagipun Follwer Widget tuh berat .mane nak letak kalau dekat blogskin ? macam mane nak buad ? ce cite sikit ?"

Jawapan bagi alasan anda ialah "*Nak orang follow blog tak ?kalau nak .sila lah LETAK !" See ? a simple answer for your question . and kalau anda nak marah orang sebab tak follow anda balik ..ce tgk blog anda .ade Follower Widget tak . kalau takde .cepatcepat lah letak ..bagi pengguna blogskins .aqu dah pernah ajar dekat entry sebelum nie ..dekat tutorial aqu pon ade . ape ? takde ? tak jumpe ? hmm .try tekan nie > Follower Widget untuk Blogskin < . dan anda dah jumpe penyelesaiannye .sila lah letak :)

Salam peace from me :) ade sapesape terase tak :) ce komen ;)
love

Labels:


Older Post | Newer Post