EndlessLove
Thanks sebab dah datang :D
Tuesday, 15 November 2011 [ 0 ]
Semalam awak call orang ..awak tanye pasal orang dah beli numbe baru belum ..orang tak gtau awak yang orang gune numbe lame ..mase tuh awak call adik orang ..die marahmarah awak ..sian awak kan .tapi nak buad macam mane ,dah perangai adik orang macam tuh ..awak kene lah paham ..hmm.

Awak sibuk nak belikan orang numbe baru ..seriusly kan .orang taknak menyusahkan awak sebenarnye ..then orang cakap lah tak payah ..orang tak harapkan apeape pon dari awak .orang minta maaf sebab  orang kene ungkit pasal hal awak dengan perempuan tuh ..orang sakit hati bila awak chat macam tuh dengan perempuan tuh .kalau kawan pon .takkan nak panggil anje anje kot ..

Awak sibuk nak datang .tapi orang tak bagi ..orang sakit hati tgk muke awak ..bukan ape ..awak dah sakitkan hati orang ..then boleh pulak cakap tuh membe awak ..haishh ..orang tak bodoe lah awak ..orang kenal tulisan awak okeyy ..hmm ..suke awak lah ..orang malas nak bising banyak banyak ..

Orang nak minta maaf jugak sebab mase jumpe tuh orang buad muke ..serius orang sakit hati ..tapi orang bersyukur jugak lah sebab awak sanggup datang jumpe orang walaupun orang tak bagi ..walaupun awak datang hanya nak cakap yang bukan awak yang chat dengan perempuan tuh .tapi awak datang jugak kan ..alhamdulilah lah ..selame awak datang tuh .orang layan awak nak taknak jehh ..orang pergi layan kucing orang ..orang tau awak marah ..tapi orang kesah  ape ..dah sakit hati .

Malam tuh awak call .alhamdulilah lah orang dah okey sikit ..kite berbual lame jugak kan ..adik orang sibuk pulak nak kacau ..walauapepon .thanks sebab dah call orang .thanks sebab dah paham perasaan orang ..and thanks jugak sebab dah datang jumpe orang semalam ..sayang awak sangatsangat :)

Labels:


Older Post | Newer Post