EndlessLove
SEGMEN JOM NAIKKAN JUMLAH FOLLOWER DENGAN MENDADAK!
Wednesday, 2 November 2011 [ 15 ]
Jyeahh ! nie post ke enam blog nie .haha ..best best ..kali nie ..lepas penat memerah otak membuat cerpen ..akhirnye aini join segmen ...jyeahh ..jom join sekali ...


Syarat Syaratnya :
Syarat dia mudah saje..tak payah susa2 nak taip2 n citer panjang lebar..
1.Wajib follow blog azfa..
2.Wajib klik kat link ni dan "like"---->PHOTOGRAPHY CONTEST
3.Letak banner kat atas ni kat entry korang berserta dengan link segmen ni.
4.Kalau nak tag kawan korang pun amat digalakkan supaya lebih ramai joiners dan lebih ramailah yg visit blog korang yg cool tu..
5.Last skali,postkan link entry korang kat komen segmen ni oke? done!
6.Tolong alert,jgn tingglakn link korang yg mcm ni:

"sayabudakhotgiler.blogspot.com"

Kalau sape yang bagi link mcm ni,Azfa denda piat telinga korang 5 juta kali oke...Tolong bagi full link mcm ni:

"http://sayabudakhotgiler.blogspot.com/2011/11/segmen-jom-naikkan-jumlah-follower.html"

Tarikh tutup : 10 november 2011 pada pukul 10 malam .

So so ..jom join..
<3 aini tagg :
yun
eca
izyan

Okeyy lahh ..tuhh jehh ..selamat berSegmen :D

Labels:


Older Post | Newer Post