EndlessLove
Segmen : Jom Join Bloglist Ien !
Wednesday, 2 November 2011 [ 4 ]
Jyeahh ..segmen kedue buad hari nie :D

cara-caranya :
1 . Mesti jadi FOLLOWER Ien atau blog ini .
2. Buat entry bertajuk " Segmen : Jom Join Bloglist Ien ! "
3 . Copy picture kat atas untuk dijadikan banner .
4 . Terpulang nak tag member korang atau tidak .
5 . Tak kisah lelaki ke perempuan . Yang penting ada blog .
6 . Tarikh tutup : 2 November 2011 jam 11.59 PM
Perhatian :Ien akan pilih 10 or lebih blog yang Ien minat dan suke untuk di review , Ien akan buat entry khas untuk promote blog yang terpilih selama Ien suka :D hehe , so , doa-doakan lah semoga blog korang terpilih yea :)
Tips :
1 . Blog mesti ringan .
2 . Blog mesti kemas , cepat loading , simple , colourful , or unik .
3 . Pemilik blog mesti aktif , mesra or rajin blogwalking .

Semue nie aini copy dari blog kak Ien .

Labels:


Older Post | Newer Post