EndlessLove
Perempuan sundal !
Thursday, 10 November 2011 [ 0 ]
Seriusly ,ape sebenarnya yang you nak dari i lagi ? you dah dendam dengan i kan ..jyeahh ..you dendam sebab i tipu you .plus you nak tarik i ker mahkamah sebab i cakap i takde dare dengan you .whatthehell .i still a virgin you know .and plus .you takde hak nak tarik i ker mahkamah sebab you takde hubungan dengan i ..bukti ? bukit tuh boleh reka lah ..tak sangke .you leh caye dengan bende yang i reka tuh ..i memang really sakit hati dengan you ..dulu mase couple you cakap i perempuan sundal ..sekarang ..you cakap i babi ..ape you nak sebenarnye .ape yang you tak puas hati lagi ! 11.11.11 .kenape you mesti cari i hari nie ?tepat pukul 12 pulak tuh ?agenda you ?motif sebenar you ? i still taktau ..walauapepon kan ..i takkan mengalah ! i still gonna use my number and you bukan sesape untuk halang i ! even kalau i takde dare and you suami i ,you takde hak nak tarik i g mahkamah .plus penjara .kalau i takde dare and bawah umo pon .tuh hak i kan .i memang benci lah lelaki macam you nie !really baud i sakit hati !!

Labels:


Older Post | Newer Post