EndlessLove
kesedihan melanda diri
Sunday, 20 November 2011 [ 0 ]
Dah bape minggu and bape hari nie .aini kurang sihat sikit .tapi still boleh bagun lah ..seleseme dan batuk dah dekat sebulan kot tak baik ..now hari nie .mata nya macam bengkak ..then kepala pening ..sebab ?entah lah ..nak cakap antibody tak kuat .tak jugak ..myb sebab kesedihan yang melanda diri sendiri kot ..

Dah tiga hari kot sidia tak call aini .risau giler ..mase semalam bukak fb .nmpak die wall ..die tanye ape semue nie ..aini taktau apeape ..aini tak paham jugak ape yang die cakap ..hmm .then tgk status fb die ..die marahmarah .erk ?sebab aini ker ?myb lah ..kalau tak sebab aini .takkan die tetibe nak marahmarah kan ..

Hmm ..walaupun kurang sihat ..aini kene keluar .nak pergi bandar dengan mak and adeq ..adeq aini nak pergi birthday party membe die dekat mcd .plus die nak dating dengan pakwe bru die ..aini teman mak jehh lahh ..hmm ..okeyy lahh ..aini nak pergi taruk ubat kat luke aini .then makan .then kemas bilik ..baii ..may you have a nice day ..

Labels:


Older Post | Newer Post