EndlessLove
Blog lawa .. tapi entry ??
Friday, 19 October 2012 [ 4 ]
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

Assalamualaikum ..sebelum itu .. aku nak minta maaf kalau entry nie ade tersentuh sensitiviti sape sape yang membaca nya .. tiada niat dihati aku langsung .. 

Ramaii sekarang yang terjebak dalam dunia blogging nie kan .. dah ramai jugak yang pandai curi curi code dekat blog orang lain .. bile sekali kita bukak blog die , memang menawann hati gile .. cantik , kemas , comel ,ringan .. tapi bila time nak bace entry die , takde langsung yang menarik ..

Setakat entry tulis pasal pakwe dienyang romantik tuh , memang takpayah lah kan .. kalau satu dua post tuh takpe lahh .. nie kalau boleh , setiap hari die cite pasal pakwe die .. ouhh please .. orang yang dah bersuami pon takde nak tulis pasal laki die hari hari .. macam takde life ..

Kalau jenis pembaca macam aku .. aku nak stick dengan blog seseorang tuh kalau entry die intresting .. aku tak heran langsung pasal kecantikan blog die .. bagi aku die letak layout putih pon aku tak heran .. janji aku nampak ape yang ditulis ,, janji aku paham ape yang die try sampaikan ..

Tapi melalui ape yang aku perhatikan sekarang , entry semue interesting .. tapi bila kite bukak blog die , ade pop up like button .. aku tak amik port sangat .. tekan pangkah sudah .. tapi yang aku angin adalah dieorang langsung tak bagi kite close like button box tuh .. then die boleh suruh tunggu lame lame .. kepale nenek hang doe .. sumpah aku tension ..

Okey lah . sekian terime kasih ..

Older Post